28 Kasım 2010 Pazar

Canbebe Elastik Bebek Bezi

0 yorum

Canbebe kalitesi ile bebekler için yeni bir bebek bezi tekonolojisi , elastik bebek bezi.

Canbebe, avrupa'nın hijyenik ürünler kategorisinde bir numaralı markası olan Ontex kalitesi ile üretilmektedir, yeni geliştirilen elastik bebek bezi ile sızmalara karşı en üst düzeyde koruma sağlıyor.


Canbebe elastik bebek bezi, sahip olduğu özel esnek dokusu sayesinde bebeğinizin poposunu tamamen sararak, bebeğinizede maksimum konfor ile hareket özgürlüğü saplıyor.

26 Kasım 2010 Cuma

Evy baby yeni doğan bebek bezi

0 yorum


Evy Baby markası, bebeklerin ve ebeveynlerin tüm ihtiyaçlarını düşünüyor.

Gözlerini dünyaya yeni açan bebeğinizin, en uygun bebek bezi ile mutluluğunu sağlamanız gerek.Onun minik bedenine uyum sağlayacak bebek bezini seçmelisiniz.
Evy baby tarafından yeni doğan bebekler için özel olarak üretilen
"Yeni Doğan" ebatı ile , Evy Baby bebeğinizin ve sizin ihtiyacınız olan her şeyi düşünüyor.


Evy baby yeni doğan bebek bezi,Hoş Geldin Bebek
Evy baby "goşgeldin bebek" bebek bezi kategorisinde, ambalaj'ın sarı renkde olduğunu görüyüroruz. Bu kategoride iki bebek bezi bulunuyor bunlardan bir tanesi "yenidoğan" diğeride "mini". Burada belirtmemiz gereken,bu kategoride yer alan bebek bezlerinde yeni doğmuş bebeklerin ciltlerinin hassasiyeti düşünülerek kimyasal boya malzemeleri kullanılmamasına özen gösterilmesidir.Ayrıca yenidoğan bebek bezlerinde yeni doğmuş bebeklerin sıvı dışkıları düşünülerek özel delikli üst yüzey kullanıldı.





Evy Baby bebek bezi bebeklerin cildi konusunda uzmanlaşan doktorların oluşturduğu Pediatrik Dermatoloji Derneği tarafından test edilmiştir ve içindeki özeş kremin pişiği önlemeye yardımcı olduğu onaylanmıştır bu özelliğe sahip ilk ve tek kremli bebek bezi Evy Baby'dir.









Yeni Doğan: 2-5 Kg / 44 Adet

Evy Baby özel emici üst dokusu sayesinde, yeni doğmuş bebeğinizin dışkısını hızlı bir şekilde alt tabakaya geçmesini sağlıyor. Bebek bezi'nin nefes alması mutlak surette en önemli özelliklerden bir tanesidir, Evy baby bebek bezleri, yumuşak ve pamuksu dış yüzeyi sayesinde bebeğinizin cildinin her daim nefes almasını sağlıyor. Ayrıca koruyucu bariyerleri ve bel lastiği ile her türlü sızıntıyı engelliyor.

2-5 kg arasındaki bebekleriniz için uygun olan ve içinde 44 adet bebek bezi bulunan Evy Baby Yenidoğan sizler ile.

Evy baby bebek bezinin özellikleri

0 yorum

Evy Baby Bebek Bezi'nin Özellikleri ;
  • Bebek bezlerinin sahip olması gereken en öneli özelliklerden bir tanesi bezin bebeğinizin vücuduna 4x4 lük uyum sağlamasıdır ; Evy baby bebek bezi özel ince ve anatomik yapısı sayesinde bebeğin vücuduna mükemmel uyum sağlar.
  • Ayrıca, Evy baby bebek bezkeri , özel emici tabakası sayesinde daima kuru kalır.
Evy baby bebek bezi ,
  1. pamuksu üsy yüzey
  2. süper emici tanecikler
  3. pişiği önlemeye yarayan krem
  4. ekstra emici yeşil tabaka

Evy Baby Kremli
Evy baby'nin tüm bebek bezleri Türkiye'nin tartışmasız bir numaralı krem markası olan Arko tarafından özel olarak geliştirilmiş formül içeriyor. Bu özel krem sayesinde bebeğinizin cildinin korunması sağlanıyor. Ayrıca bebeğinizin cildi de , Evy Baby'nin pudramsı ve bebeksi kokusu ile misler gibi kokar.

Evy baby bebek bezi

0 yorum

Evy baby, ülkemizde satışı sunulan bebek bezi markaları arasında birbirinden değerli ürünleri ile bebeklerin mutluluğunu düşünen önemli markalardan bir tanesi. Evy baby bebek bezi çeşitleri, bebeğinizin ihtiyacına uygun olacak şekilde kategorilere ayrılmış, bebekbezi.org'da Evy baby bebek bezleri hakkında tüm bilgilere ulaşabilirsiniz.

Evy baby bebek bezlerinin en önemli özelliği ; KREMİNİN PİŞİĞİ ÖNLEMEYE YARDIMCI OLDUĞU Pediatrik Dermatoloji Derneği tarafından onaylanan TEK bebek bezi markası olmasıdır.

Evy baby bebek bezlerinin kalitesi hakkında yorum yapmaya başlamadan önce, Evyap gibi yıllara köksalmış bir markanın Evy baby bebek bezlerinin üreticisi olduğunu söylememiz gerekiyor. Evyap, teknolojisini ve deneyimini birleştirerek, bebeklerin ve annelerin mutluluğunu en üst seviyede sağlıyacak birbirinden değerli ürünler sunuyor. Evy baby bebek bezi bir bebek bezinde bulunması gereken tüm özellikleri barındırıyor.

Ayrıca, daimi süreçde yapılan araştırma geliştirme çalışmaları sonucunda Evy Baby ürünleri
bebeklerin ihtiyaçlarına uygun ve pazar dinamiklerine eş güdümlü olarak hem ambalajları hem de farklılaşan ürün özellikleri ile segmente edildi.

25 Kasım 2010 Perşembe

Molfix Prematüre Bebek Bezi

0 yorum

Molfix, bebek bezi sektörünün ilklere imza atan markalarından bir tanesi. Şimdilerde Prematüre yani erken doğan bebeklere özel ürettikleri bebek bezi ile dikkat çekiyorlar. Bebekler ve ebeveynler için önemli bir ihtiyaç olan prematüre bebek bezleri; Molfix tarafından ilk ve tek olarak satışa sunuluyor. Molfix'in bu duyarlı ve önemli hareketinden dolayı takdir etmemiz gerektiğini düşünüyorum.

Molfix Prematüre ( erken doğan ) Bebek Bezi / Ürün Özellikleri


Daha önceki haberlerimizde bebek bezlerinin göbek oyuntusuna sahip olmasının öenmli bir özellik olduğundan bahsi etmiştik , Molfix Premature ( erken doğan ) bebek bezi , bebeğiniz için tasarlanmış özel göbek oyuntusuna sahip tek bebek bezidir.

Bebek bezi eğer sıvıyı bebeğinizden uzak tutmaz ise bu pişiklere neden olabilir Molfix'in "Sıvı Kilit Sistemi " ile sıvıyı dışarı sızdırmadan bebek bezinin içine hapsederek bebeğinizin cildinden uzak tutulmasını sağlar, böylece bebeğinizde mutlu bir gün geçirir.

Bebek bezi'nin bantlarının sağlamlığıda önemli konulardan bir tanesidir çünkü anneler bebeklerinin altını kontrol ederken bu yan bantları açıp kapatırlar, eğer bantlar sağlam değilse bir kaç açıp kapamada özelliğini kaybedebilir ; Molfix Premature'nin yumuşak ve sağlam bantları bebeğinizin altını kontrol ederken defalarca açılıp kapanabilir.

Molfix Prematüre ( erken doğan ) Bebek Bezi'nin nefes alabilen tekstil dış yüzeyindeki gözenekler, bebeğinizin cildinin her noktasın da taze ve temiz hava ile buluşmasını ve kuru kalmasını sağlar. Bu sayede bebeğinizin cildi her zaman sağlıklı kalır.


23 Kasım 2010 Salı

Bebek Bezi Kaç Saatde Bir Değiştirilmelidir ?

0 yorum

Bebek Bezi konusunda aklınıza gelebilecek pek çok sorunun cevabını web sayfamızda bulabilirsiniz, bu haberimizde sizlere bebek bezinin değişim sıklığı ile ilgili bilgi sunacağız.

Bebek Bezi Kaç Saatde Bir Değiştirilmelidir?

• Şayet Bebek bezindeki ıslaklığı minimuma indirmek istiyorsanız, bebeğinizin bezini elinizden geldiğince sık değiştirmeniz gerekir.

• Peki, bebek bezinin ıslaklığını kontrol etmessiniz ve ıslak bebek bezi ile bebeğiniz günü geçirir ise ne gibi olumsuz sonuçlar ortaya çıkabilir ;

  1. Bebeğin dışkısı ile birlikte bebek bezinde bakteriler ve enzim oluşumu gerçekleişir.
  2. Oluşan bu enzimler bebeğinizin derisine nüfuz eder ve derinin güçsüzleşmesine neden olur ve tahrişe de izin vermiş oluruz.
  3. Bebek Bezinda oluşan ıslaklık bebeğinizin derisinde tahrişe yol açar.
  4. Bunun sonucunda isilik meydana gelebilir.

• Özellik ile Yeni dünyaya gelen bebeklerin mesane kasları henüz gelişmemiştir.Bundan dolayı da tuvaletlerini uzun süreli tutamazlar. İlk zamanlarda günde 7-8 defa bebek bezi değiştirilmesi normal bir durumdur. Daha sonraları bu sayı günde 4-5 beze düşer.

Yukarıda saymış olduğumuz sebep ve sonuç ilişkilerini doğru şekilde değerlendirmelisiniz ve bebek bezi seçimini yapar iken sizlere oluşabilecek olumsuz sonuçlardan korunmayı sağlayacak bebek bezi markaları arasından bir tanesini seçmenizi öneririz. Unutmayın doğru bebek bezi ile pozitif verileri arttırabilir negatif verileri minimuma indirebilirsiniz.

22 Kasım 2010 Pazartesi

Prima Premium Care Bebek Bezi Fiyatları

0 yorum


Bebek sahibi ailelerin bebek bezi seçimi esnasında araştırdıkları konulardan bir tanesi bebek bezi fiyatlarıdır. Bebek bezi fiyatları markadan markaya farklılık gösterdiği gibi bebek bezini satan firmalara görede farklılık gösterebilmektedir bundan dolayı web sayfamızda gördüğünüz fiyatları olması gereken fiyata en yakın fiyat olarak kabul edin çünkü rekabet olan bir piyasada 1Tl yukarıada yada aşağıda ürünler satılabiliyor takdir edersiniz ki ; bizlerinde hangi marketde bebek bezinin kaç paraya satıldığını bilmemiz neredeyse imkansız.

Bebekleri için Prima bebek bezi markasını kullanan aileler için yeni bir ürün var şimdilerde ; bu yeni bebek bezinin adı, Prima Premium Care . Premium bebek bezi fiyatları hakkında bilgi sahibi olmak isteyen aileler için bir haber düzenledik hemen aşağıda Prima Premium Care bebek bezi fiyatları bilgilerini görüyorsunuz.

Prima Premium Care bebek bezi hakkında detaylı bilgiye ulaşmak için şu haberimizi okuyabilirsiniz ;
Prima Bebek Bezi Prima Premium Care .



Prima Premium Care Yenidoğan Paket 1 Numara 58`li (2/5 kg)
Marka: Prima
Fiyatları :
21,90 TL
















Prima Premium Care Midi Paket 3 Numara 60`lı (4/9 kg)
Marka: Prima
Fiyatları :
21,90 TL


















Prima Premium Care Mini Paket 2 Numara 72`li (3/6 kg)
Marka: Prima
Fiyatları : 21,90

















Prima Premium Care Yenidoğan Paket 1 Numara 78`li (2/5 kg)
Marka: Prima
Fiyatları : 21,90Tl
















Prima Premium Care Junior Paket 5 Numara 44`lü (11/25 kg)
Marka: Prima
Fiyatları : 21,90Tl


















Prima Premium Care Maxi Paket 4 Numara 52`li (7/18 kg)
Marka: Prima
Fiyatları : 21,90Tl














Huggies Bebek Bezi

0 yorum
Bebeğinize uygun olan Huggies bebek bezi hangisi ? tabloda yer alan Huggies bebek bezleri bilgileri ışığında karar verebilirsiniz ; biliyorsunuz ki bebek bezi seçimi konusunda en çok dikkat etmeniz konu bebeğinizin kilosu . Bebeğinizin kilosuna uygun satın alacağınız bebek bezi bebeğinizin poposunu tam anlamı ile kavrayacağı için sızdırma yapmayacaktır eğer bebeğinizin kilosuna uygun olmayan bir bebek bezi seçimi yaparsınız sızdırma ve benzeri sorunlar yaşayabilirsiniz.


Huggies Bebek Bezi Seçenekleri ;
  • normal paketler ; mini, midi, maxi, bebek bezleri.
  • ikiz paketler ; mini, midi, maxi, maxi+, junior bebek bezleri.
  • jumbo paketler ; midi, maxi, maxi+, junior bebek bezleri.


21 Kasım 2010 Pazar

Molfix Yenidoğan Bebek Bezi

0 yorum

Molfix bebek bezi serisinden bir başka bebek bezi; Molfix yenidoğan. Molfix bebek bezleri ile bebeğinizin her dönemine özel bebek bezleri sizinle.

Molfix Yenidoğan Bebek Bezi, Özellikleri ;
  • Neşeli görseller ile özel olarak tasarlanan Molfix, bezlenmeyi bebeğiniz için eğlenceli hale getirir, bebeğinizin neşesine neşe katar.
    • ESNEK BANTLAR
    Genişleyip daralabilen esnek yan bantları sayeside Molfix bebek bezi, bebeğinizin vücuduna 4X4’lük uyum sağlayarak ona rahatlık verir
    • DARALTILMIŞ BACAK ARASI MESAFESİ
    Daraltılmış bacak arası mesafesi sayesinde, MOLFİX ile bebekler özgürce hareket edebilirler.

    • SAĞLAM CIRT CIRT BANTLAR
    Molfix’in sağlam cırt cırt bantları o kadar sağlamdır ki bebeğiniz ne kadar hareketli olur ise olsun kesinlikle açılmaz. Bu özellik ile hem bebeğiniz hemde siz daha huzurlu olursunuz.
    • İNCELTİLMİŞ YAPI
    Molfix’in üstün emici performansı korunarak inceltilen yapısı sayesinde bebeğinizin bedeni ile daha uyumlu, bu özellik ile bebeğiniz çok daha rahat, çok daha huzurlu.

    Bebek Bezi Üreticileri

    0 yorum


    Değerli Bebekbezi.org okucuyuları ; sizlerin bebek bezi konusunda ki hassasiyetinizi paylaşıyor bu konuda sizlere tarafısız bilgiler sunmayı kendimize görev biliyoruz.

    Aile'lerin bebek bezi seçimi esnasında, mutlaka bir araştırma yaptıklarını iyi biliyoruz. Bunun için öncelik ile altarnatifler değerlendiriliyor yani bebek bezi üreticileri kimlerdir bunların bir listesi çıkarılıyor. Daha sonrada bebek bezi markaları ürünlerinin özelliklerine ve daha önce kullananların tecrübelerine göre tercih sıralamasında ki yerini alıyor.

    Şimdi sizlere ülkemizde bebek bezi satışı yapan bebek bezi üreticileri hakkında ufak bir liste sunacağız, bu üretici markaların ürünleri hakkında detaylı bilgileri web sayfamız dahilinde bulabilirsiniz.

    Bebek Bezi Üreticileri
    • prima
    • canbebe
    • evybaby
    • huggies
    • molfix
    • babyneo
    • babynap
    • babystar

    19 Kasım 2010 Cuma

    Babyneo Yıkanabilir Bebek Bezi

    0 yorum

    Babyneo yıkanabilir bebek bezi hakkında tüm detayları bu haberimizde sizlere sunacağız ; neden yıkanabilir bebek bezi, özellikleri nelerdir ve nasıl bir teknoloji kullanılarak üretiliyor.

    • Babyneo Yıkanabilir Bebek Bezi ; bebek bezinin hava ile temasını maksimum düzeyde sağlayarak , bezin içerisinde ki sıcak ve nemli havanın muhafazasını önler böylece bebeğinizin pişik olma nedenlerini minimuma indirir.
    • İkinci bir özelliği ise ; erkek çocukların sperm ve fertility üretim yetisinde olumsuz etki yaratmamasıdır . Ayrıca bebeğinizin beslenme sonrası karşılaşabileceği olası reflüyüde engeller, bunuda ; TPE patentli modeli sayesinde bebeğinizin midesine alttan basınç yaparak sağlar.
    • Babyneo yıkanabilir bebek bezi ; bebeklerin bebek bezinden daha kısa sürede ( 3 ila 6 ay ) yardımcı olur. Kanserojen etkisi bulunan, astım,alerji, cilt tahrişi ve benzeri bir takım hastalıklara sebep olan Dioxin, TBT, Sodyum Polyacrylate Emici Jel, PVC ve parfüm içermemektedir.
    • BabyNEO Yıkanabilir Bebek Bezleri bebeğinizin sağlığına sağladığı fayda kadar çevre açısından da çok sağlıklı bir üründür.Bunun sebebi ise ; üretiminde kullanılan maddelerin, çok daha az enerji ve daha az geri dönüşümü olmayan özelliklere sahip olması, çok daha az geri dönüşümü olmayan katı atık ve katı atık oluşturmaktadır. Doğaya zarar verici yüzyıllarca kaybolmayacak atık oluşturmaz.
    • BabyNEO Yıkanabilir Bebek Bezinin en önemli özelliğine geldik ; BabyNeo yıkanabilir bebek bezinin yapısında , Bambu’nun yumuşaklığı ve pamuğun saflığı ile doğal anti-bakteriyel özelliği bir arada bulunmaktadır. Bambu'nun emici özelliği diğer bebek bezlerinde kullanın pamuğa oran ile %30 daha fazladır. Bu sebep ile yenilenen BabyNEO Yıkanabilir Bebek Bezleri’nde pamuk ile bambu ipliği bir arada kullanılmıştır.
    • Pamuğun ve bambu ipliğinin bir arada kullanılması, yıkanabilir bebek bezlerine, daha incelmesine rağmen daha yüksek oradan emicilik ve yumuşaklık . Şunuda belirtmemiz gerekir ki ; bambu elyafının doğal yapısında özel bir anti-baktariyel bulunmaktadır ve bu anti bakteriyel yapı bebek bezi defalarca yıkansada özelliğini kaybetmemekdir.
    • Babyneo Yıkanabilir Bebek Bezi setlerinin içeriği bir bebeğin ortalama ihtiyacı düşünülerek hazırlanmıştır : Normal şartlarda bir tam set bebeğinizin 1 günlük ihtiyacınızı karşılayacak şekilde hazırlanmıştır. Ancak unutmamak gerekir ki ; her bebek farklıdır. Bebeğinizin ihtiyacına ve yıkama sıklığınıza göre istediğiniz kadar set alabilirsiniz.
    • Yıkanabilir bebek bezi hakkında yapılan araştırmalar bize şu verileri sağlamıştır ;
    1. 15 adet yıkanabilir bebek bezi ve 3 adet sızdırmaz pratik külot, ilk aylarda 2 gün, ilerleyen aylarda 3 gün yeterli geldiği gözlenmiştir.
    2. Doğumdan 10 kiloya kadar 1 beden uygundur, 10 kilo üzeri için 2 beden kullanılmalıdır. Setiniz içerisinde size yetmediğini düşündüğünüz ürünleri ayrı ayrı da tamamlayabilirsiniz.

    BabyNeo yıkanabilir bebek bezleri ve BabyNeo'nun diğer tüm ürünlerinde kullanılan her malzemenin Öko-Tex 100 Standardı'nın özellikle bebek ürünlerine verilen Class 1 belgesi bulunmaktadır.

    BabyNeo yıkanabilir bebek bezi ürünleri TÜRK PATENT ENSTİTÜSÜ tarafından tescilli olup, 554 sayılı Endüstriyel Tasarımların Korunması Hakkındaki Yasa kapsamında koruma altındadır.


    Yıkanabilir Bebek Bezi

    0 yorum

    Ülkemizde yıkanabilir bebek bezi dendiğinde ilk akla gelen marka BabyNeo olsa gerek. BabyNeo geliştirmiş olduğu ürün teknolojisi ile bebek bezlerinin yıkanıp tekrar kullanılmasına olanak sağlamayı başarmış.

    Babyneo yıkanabilir bebek bezi kategorisinde bir çok ürün seçeneceği bulunuyor, o bebek bezi seçeneklerinden bazılarını sıralar isek ;
    • Tam set
    • Deneme seti
    • Organik Pamuk Set
    • Pamuklu Yıkanabilir Bebek Bezi
    • Organik Pamuk Yıkanabilir Bebek Bezi
    • Sızdırmaz Pratik Külot
    • Pamuklu ara bezi
    • Microfiber Bez
    • Yıkanabilir Mayo Bebek Bezleri
    Şimdi BabyNeo yıkanabilir bebek bezleri hakkında detaylı bilgiler ile sizleri bu konuda aydınlatalım ; BabyNeo Yıkanabilir Bebek Bezi .

    18 Kasım 2010 Perşembe

    Canbebe Bebek Bezi Fiyatarı

    0 yorum


    Değerli , bebekbezi.org okuyucuları ; sizlere bu haberde Canbebe bebek bezi fiyatları hakkında bilgiler sunacağım. Canbebe bebekbezi koleksiyonunda bir çok bebek bezi ürünü olduğu için ben sizlere bunları parça parça sunuyorum bu haberde bazı bebek
    bezlerinin fiyatları hakkında konuşacağız.






    Canbebe Super Eko New Born No:1 (2-5 kg) 264 ADET

    Canbebe New Born No:1 Süper Ekonomik paket 2-5 kg arası bebekler için kullanıma uygundur. Paket içi: 66 adet, koli içi: 4 paket, toplam: 264 adet bebek bezi bulunmaktadır. Sadece koli bazında ürün satışı yapılmaktadır.
    Marka :
    Canbebe
    Fiyatarı : 43,96TL









    Canbebe Super Eko Mini No:2 (3-6 kg) 240 ADET

    Canbebe New Born Mini - No:2 Süper Ekonomik paket 3-6 kg arası bebekler için kullanıma uygundur. Paket içi: 60 adet, koli içi: 4 paket, toplam: 240 adet bebek bezi bulunmaktadır. Sadece koli bazında ürün satışı yapılmaktadır.
    Marka :
    Canbebe
    Fiyatarı : 43,96TL










    Canbebe Extra Small Prematüre Bebek Bezi 192 ADET

    Canbebe Extra Small-No:0, 0-3kg arası prematüre bebekler için kullanıma uygundur. Paket içi:32 adet, koli içi:6 paket, toplam:192 adet prematüre bebek bezi bulunmaktadır. Sadece koli bazında ürün satışı yapılmaktadır.
    Marka : Canbebe
    Fiyatları : 49,20









    Canbebe Big Steps Bebek Bezi

    0 yorum

    Canbebe, bebek bezi konusunda ki tecrübe ve özverisini tüm gayreti ile yeni ürünler ve yeni mutluluklar orataya çıkarmak için kullanıyor. Canbebe bebek bezleri bebeğinizin için en doğru tercihlerden bir tanesidir.

    Bu haberimizde sizlere yeni bir Canbebe ürününü tanıtacağım ; Canbebe bebek bezi koleksiyonunda bulabileceğiniz bu yeni ürünün adı ; Big Steps Bebek Bezi.

    Peki, Big Steps bebek bezi'nin özelliği nedir ?

    Canbebe , Big Steps bebek bezi ile maksimum rahatlığı sağlamayı başarıyor ayrıca bebeğininizin adımları büyürken, bebek bezini ayakta değiştirebiliyorsunuz bunuda bebedon ile yapıyoruz. Canbebe Big Steps bebek bezi'nin bir diğer özelliğide; bebeğinizin tuvelet eğitimine yardımcı olmaktır.

    Canbebe Big Steps Bebek Bezi










    11-25 kg (Junior-5)
    Standart Paket
    24 Adet


    17 Kasım 2010 Çarşamba

    Prima Bebek Bezi Prima Premium Care

    0 yorum



    Prima bebek bezi ürünlerinden bir tanesi ; Prima Premium Care . Bebek bezi konusunda ki uzman kadrosu ve yılların vermiş olduğu tecrübesi ile bebek bezi'ni bebeklerin her haline uyumlu hale getiren Prima'yı bu konuda tebrik etmemiz gerekiyor. Çünkü bebek bezi seçimi çok hassas bir konu ve bebek bezi ile bebeğin uyum içinde olması bebeğinizin mutluluğu için çok önemli. Bebek bezinin bebeğiniz ile uyum içinde olması için sizin doğru tercihinizin yanında bebek bezi markaları 'nın da bol alternatifli ürünler sunması çok önemli.

    Prima Premium Care Prima bebek bezi hakkında sizlere bilgi sunayım ; " bebeğinizin cildiniz korunması pek tabi öncelik ile dikkat edilmesi gereken konulardan bir tanesi bundan dolayı Prima oldukça ince ve maksimum derecede kuruluk sağlayan bir bez üretmiş bu bezin adıda Prima Premium Care. "

    Bedenler
    • 1
    • (2 - 4 kg)
    • 2
    • (3 - 6 kg)
    • 3
    • (4 - 9 kg)
    • 4
    • (7 - 18 kg)
    • 5
    • (11 - 25 kg)



    Prima’nın en kuru ve en ince bebek bezi hangisidir diye sorarsanız, size vereceğimiz cevap kesinlik ile Prima Premium Care bebek bezi olacaktır. Peki Prima bebek bezi en kuru ve en ince olmayı nasıl başarıyor ;
    • Prima Premium Care bebek bezi sadece Primaya özel olan bir teknoloji ile en üstün kuruluğa sahip olabiliyor ayrıca % 20 oranında da bir incelik sağlıyor bu teknlojinin adı ; DryMax teknolojisi.

  • Prima Premium Care, Prima'nın en yumuşak yenidoğan bezidir; bunuda pamuksu yumuşaklık sağlayan dış yüzeyi ile sağlamaktadır.
  • Daima hava alan dış yüzeyi sayesinde bebeğinizin cildini korur ve temiz hava ile temasını sağlar
  • Sadece Prima’ya özgü olan bal peteği tabakası* sıvıyı emer ve bebeğinizin cildinden uzak tutar.
  • İçinde bulunan Aloe krem tabakası ile bebeğinizin cildini korur.
  • Bebek bezi'nin bebeğinizin belini tam anlamı kavramısı çok önemlidir ; Prima Premium Care bebek bezi, esnek yan bantları sayesinde bebeğinizin belini tam anlamı ile kavrar.
  • Bebeğinizin altının gece boyunca, hatta 12 saat gibi uzun bir süreye kadar kuru kalmasını sağlar.
  • Kesinlikle açılmaz ve bebeğinizin belini tam olarak kavrar çünkü Eminiyetli bant teknolojisine sahiptir**.

  • Prima Bebek Bezi Fiyatları

    0 yorum

    Bebek bezi fiyatları konusunda sizlere her zaman en doğru haberleri vermeyi amaçlıyoruz, bilgilerini aldığımız bebek bezi fiyatları ; bebek bezi markalarının kendi web sayfalarından edindiğimiz bilgiler ile oluşturulmaktadır.

    Bebek bezi satan çeşitli; mağaza, market ve benzeri bebek bezi satın alabileceğiniz yerlerde bebek bezi fiyatları o firmanın fiyat politikasına göre farklılık gösterebilir. Bizim amacımız , ilgili bebek bezinin piyasada ki olabilecek en doğru fiyatını sizlere sunmaktadır.

    Bu haberimizde ki konumuz ; prima bebek bezi fiyatları ile ilgili . Bebek bezi markalarının çok fazla bebek bezi ürünü olduğu için hepsini bir habere sığdırmamız malasef mümkün olmuyor bundan dolayı haberleri bir kaç parçaya bölerek sizlere sunuyoruz. Prima bebek bezi koleksiyonunda bulunan bebek bezlerinden bazılarını seçerek sizlere fiyatları hakkında bilgi vermek istedik ; Prima'nın diğer bebek bezi fiyatları ile ilgili bilgileri web sayfamız içeriğinde kolayca bulabilirsiniz.




    Prima Aktif Baby Midi İkiz Bebek Bezi Paket 3 Numara 50`li (4/9 kg) YENİ
    Marka: Prima
    Fiyatları : 16,49 Tl

















    Prima Aktif Baby Mini İkiz Bebek Bezi Paket 2 Numara 60`lı (3/6 kg) YENİ
    Marka: Prima
    Fiyatları : 16,49














    Prima Aktif Baby Mini Jumbo Bebek Bezi Paket 2 Numara 92`li (3/6 kg) YENİ
    Marka: Prima
    Fiyatları : 21,90 Tl


















    Prima New Baby Mini İkiz Bebek Bezi Paket 2 Numara 66`lı (3/6 kg)
    Marka: Prima
    Fiyatları : 16,49 Tl














    Prima New Baby Mini Jumbo Bebek Bezi Paket 2 Numara 98`li (2/6 kg)
    Marka: Prima
    Fiyatları : 21,90 Tl












    Babystar Bebek Bezleri

    0 yorum


    Babystar bebek bezleri ile bebeklerinizin altı daha kuru ve bebekleriniz daha mutlu . Bebek bezi seçimi konumuzda, sizlere detaylı olarak bir bebek bezinde bulunması gereken özelliklerden bahis etmiştim, bahis ettiğim ; bebek bezinin seçimi esnasında göz önünde bulundurulması gereken hususlar , her bebek bezi markasının itina ile kendi ürünlerine yansıttığı özelliklerdir.
    Babystar bebek bezleri, bir bebek bezi'nde bulunması gereken tüm özellikleri maksimum derecede müşterilerine sunmayı başaran markalardan bir tanesidir.

    Aşağıda gördüğünüz görseller ; babystar bebek bezi kolekiyonun tamamını yansıtmaktadır . Gördüğünüz gibi her yaşda ki ve ağırlıkda ki bebekler için ayrı ayrı bebek bezleri sunulmuştur ayrıca bebek bezi paketlerinin içinde farklı sayılarda bebek bezi bulunmaktadır, ihtiyacınıza uygun bebek bezi paketini seçebilirsiniz.





    16 Kasım 2010 Salı

    Babystar Bebek Bezi

    0 yorum

    Bebek bezi seçiminde tüm alternatifler hakkında değerlendirme yapabilmeniz ve doğru kararı vermenize yardımcı olamak için tüm bebek bezi markaları hakkında haberler yapıyoruz . Burada en çok dikkat ettiğimiz konu bebek bezi markaları hakkında sizlere bilgi aktarırken tarafsız olmak.

    Sizler yorumlarınız ile , özgürce tecrübelerinizi paylaşabilir ve diğer annelere kullanmış olduğunuz bebek bezleri hakkında bilgiler verebilirsiniz.


    Babystar bebek bezi , bebek bezi tercih sıralamanızda her zaman üst sıralarda yer alabilecek markalardan bir tanesi. Bebeğinizin mutluluğunu ön planda tutarak, gün boyu gülücükler ile gününü geçirmesini sağlar , Babystar bebek bezi koleksiyonların da fonksiyonel bir çok bebek bezi çeşiti bulunuyor.


    Babystar bebek bezi özellikleri hakkında biraz bilgi verelim ;

    • Bebek bezi, bebeğinizin kilosuna uygun boyutlarda ayrı ayrı sizlere sunulur.
    • Babystar bebek bezi, bebek bezinin hijyenliğini maksimum seviyede tutmayı başarmıştır.
    • Baby Star, bir bebek bezinde olması gereken her özelliği özen ile ürünlerine yansıtıyor ; hızlı emicilik, rahatlık, kuruluk, sızdırmazlık, nefes alma, kullanım rahatlığı ; ve benzeri bir çok özellik.

    Bebek Bezi Reklamları Huggies Neşeli Çocuk

    0 yorum
    Bebek bezi firmalarının, kampanyaları dahilinde oluşturduğu bebek bezi reklamları gerçekten çok neşeli. Aşağıda izleyeceğiniz video; bebek bezi üreticilerinden bir tanesi olan Huggises'in reklam filmi.

    Bebek bezi reklamlarını, bebeklerinizede izletebilirsiniz bence bu onun hoşuna gidecektir çünkü bebek bezi reklamları gerçeken çok neşeli.

    Bebek Bezi Reklamları Huggies Neşeli Çocuk Reklamları.

    15 Kasım 2010 Pazartesi

    Prima Bebek Bezi Uyu ve Oyna Bebek Bezi

    0 yorum
    Prima'dan bebeklere, mışıl mışıl uyusanlar diye yeni bir bebek bezi daha . Prima Uyu ve Oyna bebek bezi sayesinde bebeklerin mutluluğu her zaman ki ön planda.

    Bebeklerimizin mutluluğunu sadece gün içinde değil gece yataklarında uyurlarken'de düşünmeliyiz. Prima tüm bunları bizim için düşünmüş ve uyu ve oyna bebek bezi'ni ortaya çıkarmış. Bebeklerimizin mışıl mışıl uyumasını sağlayacak Uyu ve Oyna bebek bezi ; uygun fiyatı ile birlikte mükemmel kuruluk sağlayan dış ve iç yüzeyi ile bebeğinizin 9 saate kadar huzurlu bir uykuya dalmasınıda sağlıyor.

    Prima Uyu ve oyna bebek bezi ; bebeğinizin sağlıklı ve mutlu bir büyüme sürecinde yanında olaması gereken faktörlerden bir tanesidir çünkü , bebeğimizin deliksiz bir uyku çekmesi günede güler yüz ile başlamasını sağlayacaktır.

    Prima uyu ve oyna bebek bezi fiyatı , kullanmak istediğiniz pakete göre değişiyor .

    Prima Bebek Bezi, Uyu ve Oyna Bebek Bezi Çeşitleri
    • Beden 2 (3 - 6 kg)
    • Beden 3 (4 - 9 kg)
    • Beden 4 (7 - 18 kg)
    • Beden 5 (11 - 25 kg)

    14 Kasım 2010 Pazar

    Bebek Bezi Pastası Nasıl Yapılır

    0 yorum
    Bir önceki haberimizde bebek bezi pastası hakkında bilgiler vermiş ve bebek bezi pastasında kullanılacak malzemeleri sıralamıştık. Şimdi ise Bebek Bezi Pastası Nasıl Yapılır ; hep birlikte bebek bezi pastasının yapılışını öğreneceğiz.

    Bebek Bezi Pastası Nasıl Yapılır ?
    Bebek bezi pastası dahilinde kullanacağımız malzemeleri belirleyip hazırladıkdan sonra özen ve belirli bir düzen ile seçilen bebek ürünleri bebek bezi pastasının parçalarını oluşturur.

    Bebek bezi pastası malzemeleri nelerdir şu haberde bulabilirsiniz ; bebek bezi pastası .

    Bebek Bezi Pastası Nasıl Yapılır ve Görsel Anlatım .



    Bebek Bezi Pastası Nasıl Yapılır / Yapılışı ; ( opsiyonel )

    • Bebek bezi pastasında kullanacağmız bezleri rulo yapıyor ve birbirinden ayrılmaması için bantlıyor yada lastikliyoruz.
    • Daha sonra rulo yaptığımız bebek bezlerini en ortadan başlayarak bir pasta gibi aşağıdan yukarı doğru incelecek şekilde dairesel olarak diziyoruz.
    • Bebek bezlerini dizer iken güzel kurdelalar ile bebek bezlerinin etrafını sarabiliriz dediğim gibi bazı noktalar tamamen opsiyonel ve sizin yaratıcılığızna kalmış.
    • Bebek pastanızı iki, üç yada dört katlı yapabilirsiniz . Burada dikkat etmeniz gereken bebek bezlerinin birbirinden ayrılıp dağılmamasını sağlamak. Bunun içinde normal pasta yapımında da kullanılan çubuklar kullanıyoruz bu çubukları en üstden aşağı doğru bebek bezlerinin içersinden geçiyoruz ama bebek bezlerinin zedelemeden yapıyoruz bu işlemi.
    • Bebek bezi pastamız şeklini aldıkdan sonra , gerisi bizim süslemede kullanacağımız malzemeleri dizmemize kalıyor ; elimizde ki malzemeleri güzelce bebek bezi pastamızın çeşitli yerlerine iliştiriyoruz.
    • Bebek pastasının yapılışı tamamen bu kadar, tüm işlemler bittiğinde güzel bir fotoğrafını çekip bebekbezibilgi@gmail.com adresine yollarsınız yapmış olduğunuz bebek pastasını web sayfamızda yayınlayıp diğer anneler ilede paylaşabiliriz.

    Bebek bezi pastası nasıl yapılır video ile anlatım ;


    Bebek Bezi Pastası

    0 yorum
    Bebek hediyelikleri arasında belkide en farklı ve kullanışlı olan ürünlerden bir tanesi Bebek Bezi Pastasıdır sanırım.

    Bebek bezi'nin bebeklerinin hayatında uzunca bir süre mutluluk kaynağı olduğunu düşünür isek ; bebek bezi pastasının güzel bir bebek hediyesi olduğunu daha iyi söyliyebiliriz.

    Peki Bebek Bezi Pastası nedir ?

    Burada pasta kelimesi tamamen niteliksel bir tanımlamadır yani bebek bezi pastası'nda yenilecek bir şeyler yoktur sadece şekil olarak bir pasta görünümü oluşturulur; kremalar, çikolatalar, meyveler yerine bebek bezleri ve çeşitli bebek ürünleri vardır.



    Bebek bezi pastası örnek görsel , resime daha yakından bakmak için üzerine bir kez tıklamanız yeterlidir.

    Bebek Bezi Pastası Malzemeleri ; bu aşamada seçim tamamen size aitdir şimdi ben sizlere sadece öngörü olması açısından bebek bezi pastası oluştururken kullanabileceğiniz malzemeleri sıralayacağım .

    Canlı renkler kullanmaya özen gösterin
    Banyo havlusu
    Bebek battaniyesi
    Bebek kiyafetleri
    Biberon
    Camasirlar
    Bebek çorapları
    Doldurulmus bebek oyuncakları
    çeşitli renklerde emzikler
    Kundak
    Onluk
    Pudra, şampuan krem ve benzeri bebek banyo ürünleri
    Sari ordekler
    Firca setleri ve taraklar
    Yapma cice


    Bebek bezi nasıl yapılır , merak ediyorsanız şu haberimizi okuyabilirsiniz ; bebek bezi pastası nasıl yapılır .

    Bebek bezi pastası konusunda sizler ile paylaşacağım onlarca örnek bulunuyor bu konuda ki görselleri diğer haberlerde sizlere sunacağım ve sizlerde bebek bezi pastası konusunda seçiminizi yapar iken bu bebek bezi pastalarından ilham alabileceksiniz.

    Bebek Bezi Markaları

    0 yorum

    Bebek bezi satın alırken , iyi bir araştırma yapmalısınız . Bu araştırma için gerek yapılan yorumları takip edin gerek ise bu konuda tecrübeli annelerin görüşlerine kulak verin. Bebeğinizin sağlığını ve mutluluğunu ilk etapda sağlayan faktörlerden bir tanesi bebek bezi'dir çünkü bebek bezi bebeğin bir gün içerisinde ki vaktinin çoğunda onunla birlikte olur. Bizlerde bebeğimiz ile bir bütün gibi olan bebek bezini en iyi şekilde seçmeli ve bebek bezi markaları hakkında güzel bir araştırma yapmalıyız.

    Ülkemizde satılan bebek bezi markaları, şüphesiz ki oldukça kaliteli ve bebek sağlığına en üst seviyede önem veren markalarıdır. Lakin ; kimi zaman bebek bezi markaları bebeğimizin fiziksel yapısına uymayabiliyor az önce de bahis ettiğim gibi bebek bezi bebeğimiz ile bir bütün halindedir bundan dolayı bebek bezi bebeğimiz ile 4x4'lük bir uyum sağlamalıdır.

    Şimdi sizlere ülkemizde satışan sunulan bazı bebek bezi markalarını sıralayacağım , web sayfamız içinde bu bebek bezi markaları'nın ürünleri hakkında bir çok bilgiyede ulaşabilirsiniz.

    Sizin Tercihiniz ?

    Prima
    Canbebe
    Molfix
    Huggies
    BabyNeo
    EvyBaby
    BabyStar
    Babynap

    12 Kasım 2010 Cuma

    Bebek Bezi Seçiminde Şu Ana Başlıklar Önemli

    0 yorum
    Bebek bezi seçimi esnasında yüzeysel olarak bakacağımız ilk kuralları sizler için sıralayacağım daha sonrada bebek bezi seçimi konusunda ki ayrıntılara giriş yapacağız yani bu kurallara neden dikkat etmemiz gerektiğini öğreneceğiz.

    Bebek Bezi Seçimi ;
    1) Bebeğimizin cinsiyeti ( kız bebek, erkek bebek)
    2) Bebek bezinin temiz olması ( paket bezler, açık bezler )
    3) Bebeğinizin kaç kilo olduğu
    4) Bebek bezinin emiş gücü nedir ?
    5) Bebek bezinin hava aldırıyor olması
    6) Bebek bezi ve ergonomik dizayn'nin önemi
    7) Bebek bezi üzerinden bulunan sevimli minik resimler

    Bebek bezi seçimi konusunda ana kuralları sıraladıkdan sonra bu kuralları neden uygulamamız gerektiğini tek tek detayları ile öğrenelim, lütfen buradan buyrun ; BEBEK BEZİ SEÇİMİ.

    Bebek Bezi Seçimi

    0 yorum

    Bebek bezi seçimi esnasında dikkat etmeniz gereken bir kaç altın kural var , bu kurallar bebeğinizin sağlığı ve mutluluğu için çok önemli. Hep birlikte bebek bezi seçimi sırasında dikkat etmemiz gereken kuralları inceleyelim .







    a- Bebeğimizin Cinsiyeti ? Bebek bezi seçimi konusunda ilk dikkat etmemiz gereken konu bebeğimizin cinsiyetidir. Bu konunun önemini bebek bezi alışverişi sırasında daha iyi anlayacaksınız çünkü satılan bebek bezlerinin üzerinde genelde kız ya da erkek yazdığını göreceksiniz. Peki bunun nedeni nedir ? Çünkü ; erkek bebekler ile kız bebeklerin idrarının dağıldığı bölgeler birbirinden farklıdır bundan dolayıda bebek bezi üreten firmalar, bebek bezinin o kısmının emiciliği arttırıyorlar. Emiciliği daha fazla olan bölge sayesinde bebeğinizin genital bölgesi daima kuru kalıyor


    b- Hijyenik olması ? Bebek bezinin temiz olması peki tabi çok önemli çünkü bebeğinizin bez bölgesi mikroplara karşı korunaksızdır. Bebek bezinin temizliği konusunda emin olmak istiyorsanız size tavsiyemiz paket içerisinde olan bebek bezlerini tavsiye etmenizdir.Bunu sebebi ise paket içerisinde bulunan bebek bezlerinin hem taşınma sırasında hemde satıldığı rafda bekler iken mikroplardan uzak olmasıdır. Şayet bebek bezi açıkta satılan bir bez olsa idi siz bu bebek bezinin temizliğinden asla emin olamazdınız. İkinci ve en önemli nokta, bebek bezinin ; güvenilir,bilinen markalardan seçimi yapılmasıdır çünkü bilinen bebek bezi markaları, bezin hizyenik olması konusunda daha hassastırlar.


    c- Bebeğinizin Kilosuna göre mi? Bebek Bezini seçimi esnasında öncelik ile bebeğinizin ayı değil, kilosu önemlidir. Eğer bebeğiniz kilosunun altında yada üzerinde ise bu bebek bezinin sızdırması anlamına gelir ve buda bebeğiniz mutsuz olmasına neden olabilir. Bebekler aynı olsa bile kiloları birbirinden farklı olabilir. Bebeklerin doğum kiloları bile farklıdır; kimi bebekler 2.500 gr doğar, kimi 4.000 gr. Bundan dolayı bebeğinizin kilosuna uygun olan bezleri seçin. Marketlerde yeni doğandan başlamak üzere bebeğinizin tuvalet eğitimi aldığı döneme kadarki kilosuna göre (2-28 kilo arası) yaklaşık 6 ayrı bez boyu olduğunu hatırlatalım. Bez paketinin üstünde mutlaka hangi kilodaki bebeğe kullanılacağı belirtilir.



    d- Emiş gücü nasıl? Seçecek olduğunuz bebek bezinin emiş gücü, bebeğinizin altının daha uzun süre kuru kalmasını sağlayacağı gibi, sizin de daha uzun sürede bez değiştirmeniz anlamına gelir. Bu açıdan bakıldığında hem sağlıklı hem ekonomik bir tercihtir. Böylece bebeğinizin pişik olmasınıda engellemiş olursunuz ve daha az bez kullanacağınızdan daha az para harcamış olursunuz. Eğer bebek bezinin emiş gücünden emin değilseniz ya bunu deneyerek tecrübe tmelisiniz yada daha önce tecrübeli olan annelerin tecrübelerini göz önüne almalısınız.


    e- Bebek Bezi Hava aldırıyor mu? Bebeğinizin cildisi tahrişlerden korumak istiyorsanız bebek bezinin hava aldırmasına özellik ile dikkat edin çünkü bebek bezinin hava alması cilt tahrişini engelleyen en önemli faktörlerden biridir. Eğer hava almayan bir bebek bezi kullanır iseniz ; hava almayan genital bölgede oluşan sıcaklık ve nem nedeniyle tahrişler oluşacaktır ayrıca bu durum bebeğinizin cildinde sorun yaratacak zararlı bakterilerin üremesine de zemin hazırlıyor.


    f- Bebek Bezi Ergonomik mi? Bebek bezi seçimi konusu ile ergonomik kelimeleri de bir araya gelir mi demeyin . Bu konuda çok önemli ; bebeklerin kilosuna ve boyuna uygun şekilde üretilen bebek bezleri bebeğinizin hem daha rahat etmesini sağlıyor hemde sızma gibi küçük tatsızlıkların da önüne geçmiş oluyor. Bu kural yan bantlar için de geçerli. Eğer yan bantlar ergonomik değil ise ; bezin ya sıkı ya da gevşek kalmasına yol açıyor. Ayrıca bantların hemen bozulmaması gerektiğini de hatırlatalım. Kontrol için birkaç kez açıp kapatmak durumunda kaldığınızda, kaliteli bant yeniden yapışıyor. Kalitesizler ise yapışmıyor.


    g- Sevimli figürler var mı? Bebek bezi seçimi konusunda sevimli figürler kriteride de size ilginç gelmiş olabilir. Fakat tecrübeli anneler, sevimli figürlerin ve renklerin önemini bilirler. Bebeklerin el ve ayak becerileri geliştiğinde şunu rahatlık ile gözlemlersiniz ; bezlerini çıkarmak için uğraştıklarını görürsünüz. Bu durum, bezden hoşlanmadığından değil, çıplak kalmaya bayıldıklarındandır. Bu süreç içerisnde , bezin üstündeki sevimli figürlerin bebeğinizin bezi benimsemesini kolaylaştıracağını ayrıca belirtmek gerek.


    Huggies Bebek Bezi Fiyatları

    0 yorum


    Huggies Bebek Bezi Fiyatları , bebek bezi tercihinize göre farklılık göstermektedir ; huggies bebek bezi fiyatları hakkında ki en güncel haberleri bebekbezi.org'da bulabilirsiniz.


    Huggies İkiz Midi Paket 3 Numara 50li (4-9Kg) Bebek Bezi
    fiyatları : 14,90 TL

    Hitap ettiği Yaş Aralığı : 4 - 9 kg.

    Özellikleri : ( bebek bezi özellikleri tüm huggies bebek bezi koleksiyonu için geçerlidir )

  • Anne kucağı bebekler için en güvenli ve rahat yerdir.
  • Huggies, bebek bezleri tamemen bebeklerinize anne kucağu rahatlığını yaşatmak için özen ile tasarlandı
  • Huggies bebek bezleri ile bebekleriniz gün içersinde anne kucağındaymışcasına rahat ve mutlu.
  • Bebek bezleri ; konforlu esnek Bel Bandına ilave olarak, yan bantlar sayesinde anne kucağı kadar rahat.

    Bel Bandı: Huggies bebek bezlerinde yer alan esnek bel bandı sayesinde bebeğinizin bel boşluğunu tam olarak sarılmış olur böylece bebeğiniz rahat eder. Şunuda eklemek gerekir ki ; bebeğiniz öne eğildiğinde bile vücudunu bütünü ile kavrar ve onun ile birlikte hareket eder.

    Yan bantlar: Huggies esnek bel bandına ek olarak, esnek yan bantları ile bebeğinize çepeçevre esneklik sağlar, böylece bebeğiniz gün boyu rahat eder.
    Kalite Belgeleri Şunlardır: ISO 9001







  • Huggies İkiz Maxi Paket 4 Numara 44lü (7-18Kg) Bebek Bezi
    fiyatları : 14,90 TL


    Hitap ettiği Yaş Aralığı : 7 - 18 kg.












    Huggies İkiz Maxi Plus Paket 4+ Numara 38li (9-20Kg) Bebek Bezi

    fiyatları : 14,90 TL

    Hitap ettiği Yaş Aralığı :9 - 20 kg.












    Huggies İkiz Junior Paket 5 Numara 32li (12-25Kg) Bebek Bezi

    fiyatları : 14,90 TL

    Hitap ettiği Yaş Aralığı :12 - 25 kg.








    iletişim / reklam : info@bebekbezi.org

    moda elbise modelleri
     

    Bebek Bezi Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by bebek bezi