19 Kasım 2010 Cuma

Babyneo Yıkanabilir Bebek Bezi


Babyneo yıkanabilir bebek bezi hakkında tüm detayları bu haberimizde sizlere sunacağız ; neden yıkanabilir bebek bezi, özellikleri nelerdir ve nasıl bir teknoloji kullanılarak üretiliyor.

  • Babyneo Yıkanabilir Bebek Bezi ; bebek bezinin hava ile temasını maksimum düzeyde sağlayarak , bezin içerisinde ki sıcak ve nemli havanın muhafazasını önler böylece bebeğinizin pişik olma nedenlerini minimuma indirir.
  • İkinci bir özelliği ise ; erkek çocukların sperm ve fertility üretim yetisinde olumsuz etki yaratmamasıdır . Ayrıca bebeğinizin beslenme sonrası karşılaşabileceği olası reflüyüde engeller, bunuda ; TPE patentli modeli sayesinde bebeğinizin midesine alttan basınç yaparak sağlar.
  • Babyneo yıkanabilir bebek bezi ; bebeklerin bebek bezinden daha kısa sürede ( 3 ila 6 ay ) yardımcı olur. Kanserojen etkisi bulunan, astım,alerji, cilt tahrişi ve benzeri bir takım hastalıklara sebep olan Dioxin, TBT, Sodyum Polyacrylate Emici Jel, PVC ve parfüm içermemektedir.
  • BabyNEO Yıkanabilir Bebek Bezleri bebeğinizin sağlığına sağladığı fayda kadar çevre açısından da çok sağlıklı bir üründür.Bunun sebebi ise ; üretiminde kullanılan maddelerin, çok daha az enerji ve daha az geri dönüşümü olmayan özelliklere sahip olması, çok daha az geri dönüşümü olmayan katı atık ve katı atık oluşturmaktadır. Doğaya zarar verici yüzyıllarca kaybolmayacak atık oluşturmaz.
  • BabyNEO Yıkanabilir Bebek Bezinin en önemli özelliğine geldik ; BabyNeo yıkanabilir bebek bezinin yapısında , Bambu’nun yumuşaklığı ve pamuğun saflığı ile doğal anti-bakteriyel özelliği bir arada bulunmaktadır. Bambu'nun emici özelliği diğer bebek bezlerinde kullanın pamuğa oran ile %30 daha fazladır. Bu sebep ile yenilenen BabyNEO Yıkanabilir Bebek Bezleri’nde pamuk ile bambu ipliği bir arada kullanılmıştır.
  • Pamuğun ve bambu ipliğinin bir arada kullanılması, yıkanabilir bebek bezlerine, daha incelmesine rağmen daha yüksek oradan emicilik ve yumuşaklık . Şunuda belirtmemiz gerekir ki ; bambu elyafının doğal yapısında özel bir anti-baktariyel bulunmaktadır ve bu anti bakteriyel yapı bebek bezi defalarca yıkansada özelliğini kaybetmemekdir.
  • Babyneo Yıkanabilir Bebek Bezi setlerinin içeriği bir bebeğin ortalama ihtiyacı düşünülerek hazırlanmıştır : Normal şartlarda bir tam set bebeğinizin 1 günlük ihtiyacınızı karşılayacak şekilde hazırlanmıştır. Ancak unutmamak gerekir ki ; her bebek farklıdır. Bebeğinizin ihtiyacına ve yıkama sıklığınıza göre istediğiniz kadar set alabilirsiniz.
  • Yıkanabilir bebek bezi hakkında yapılan araştırmalar bize şu verileri sağlamıştır ;
  1. 15 adet yıkanabilir bebek bezi ve 3 adet sızdırmaz pratik külot, ilk aylarda 2 gün, ilerleyen aylarda 3 gün yeterli geldiği gözlenmiştir.
  2. Doğumdan 10 kiloya kadar 1 beden uygundur, 10 kilo üzeri için 2 beden kullanılmalıdır. Setiniz içerisinde size yetmediğini düşündüğünüz ürünleri ayrı ayrı da tamamlayabilirsiniz.

BabyNeo yıkanabilir bebek bezleri ve BabyNeo'nun diğer tüm ürünlerinde kullanılan her malzemenin Öko-Tex 100 Standardı'nın özellikle bebek ürünlerine verilen Class 1 belgesi bulunmaktadır.

BabyNeo yıkanabilir bebek bezi ürünleri TÜRK PATENT ENSTİTÜSÜ tarafından tescilli olup, 554 sayılı Endüstriyel Tasarımların Korunması Hakkındaki Yasa kapsamında koruma altındadır.


0 yorum on "Babyneo Yıkanabilir Bebek Bezi"

Yorum Gönder

iletişim / reklam : info@bebekbezi.org

moda elbise modelleri
 

Bebek Bezi Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by bebek bezi