23 Kasım 2010 Salı

Bebek Bezi Kaç Saatde Bir Değiştirilmelidir ?



Bebek Bezi konusunda aklınıza gelebilecek pek çok sorunun cevabını web sayfamızda bulabilirsiniz, bu haberimizde sizlere bebek bezinin değişim sıklığı ile ilgili bilgi sunacağız.

Bebek Bezi Kaç Saatde Bir Değiştirilmelidir?

• Şayet Bebek bezindeki ıslaklığı minimuma indirmek istiyorsanız, bebeğinizin bezini elinizden geldiğince sık değiştirmeniz gerekir.

• Peki, bebek bezinin ıslaklığını kontrol etmessiniz ve ıslak bebek bezi ile bebeğiniz günü geçirir ise ne gibi olumsuz sonuçlar ortaya çıkabilir ;

  1. Bebeğin dışkısı ile birlikte bebek bezinde bakteriler ve enzim oluşumu gerçekleişir.
  2. Oluşan bu enzimler bebeğinizin derisine nüfuz eder ve derinin güçsüzleşmesine neden olur ve tahrişe de izin vermiş oluruz.
  3. Bebek Bezinda oluşan ıslaklık bebeğinizin derisinde tahrişe yol açar.
  4. Bunun sonucunda isilik meydana gelebilir.

• Özellik ile Yeni dünyaya gelen bebeklerin mesane kasları henüz gelişmemiştir.Bundan dolayı da tuvaletlerini uzun süreli tutamazlar. İlk zamanlarda günde 7-8 defa bebek bezi değiştirilmesi normal bir durumdur. Daha sonraları bu sayı günde 4-5 beze düşer.

Yukarıda saymış olduğumuz sebep ve sonuç ilişkilerini doğru şekilde değerlendirmelisiniz ve bebek bezi seçimini yapar iken sizlere oluşabilecek olumsuz sonuçlardan korunmayı sağlayacak bebek bezi markaları arasından bir tanesini seçmenizi öneririz. Unutmayın doğru bebek bezi ile pozitif verileri arttırabilir negatif verileri minimuma indirebilirsiniz.

0 yorum on "Bebek Bezi Kaç Saatde Bir Değiştirilmelidir ?"

Yorum Gönder

iletişim / reklam : info@bebekbezi.org

moda elbise modelleri
 

Bebek Bezi Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by bebek bezi