11 Kasım 2010 Perşembe

Molfix Extra Küçük Yenidoğan Bebek Bezi



Molfix Extra Küçük Bebek Bezi / " ilk 12 ay ( 0 ) " yaş .
Molfix extra küçük yenidoğan bebek bezi : Düşük doğum kilosu ile doğan bebeklerin hiç şüphesiz ki cildi çok hassas olur bundan dolayı özel bir bakıma ihtiyaç duyarlar. Ülkemizde düşük doğum kilosu ile doğan bebekler veya prematüre bebekler'e özel olarak üretilen ilk ve tek bebek bezi olma özelliğini taşıyan "Molfix Ekstra Küçük Yenidoğan", hem bebekler hemde anne ve babalar için çok önemli bir ihtiyaca cevap veriyor.


Molfix Extra Küçük Yenidoğan Bebek Bezi / Ürün Özellikleri


ÖZEL GÖBEK OYUNTUSU
Molfix Ekstra Küçük Yenidoğan bebek bezi, yeni doğan bebekler'e özel olarak tasarlanmıştır ve özel göbek oyuntusuna sahip olan tek bebek bezi olma özelliğini taşımaktadır.Molfix Bebek bezi'nde yer alan göbek oyuntusu sayesinde bebeğinizin göbek bağının tahriş olması engellenir ve göbek bağı en iyi şekilde korunmuş olur.

SIVI KİLİT SİSTEMİ İLE MÜKEMMEL KURULUK
Molfix Ekstra Küçük Yenidoğan, “Sıvı Kilit Sistemi” sayesinde sıvıyı dışarı sızdırmadan içine hapsederek bebeğinizin cildinden uzak tutar. Böylece bebeğinizin cildi daima kuru kalır.

NEFES ALABİLEN TEKSTİL DIŞ YÜZEY
Molfix extra küçük yeni doğan bebek bezi, sevimli desenler ile özel olarak tasarlanmıştır bu sevimli desenler bebeğinizin bebek bezine uyum sağlamasını kolaylaştıracaktır ve Molfix Ekstra Küçük Yenidoğan'ın nefes alabilen tekstil dış yüzeyindeki gözenekler ile bebeğinizin cildinin her noktada temiz havay ile buluşmasını ve kuru kalmasını en üst düzeyde sağlar. Bu durumda bebeğinizin cildi daima sağlıklı kalır.

YUMUŞAK VE SAĞLAM BANTLAR
Molfix Ekstra Küçük Yenidoğan yumuşak va sağlam bantları bebeğinizin altını kontrol eder iken diğer taraftan defalarca açılıp kapanabilir. İpeksi dokusu sayesinde bebeğinizin hassas cildini kesinlik ile tahriş etmez.




0 yorum on "Molfix Extra Küçük Yenidoğan Bebek Bezi"

Yorum Gönder

iletişim / reklam : info@bebekbezi.org

moda elbise modelleri
 

Bebek Bezi Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by bebek bezi