25 Kasım 2010 Perşembe

Molfix Prematüre Bebek Bezi



Molfix, bebek bezi sektörünün ilklere imza atan markalarından bir tanesi. Şimdilerde Prematüre yani erken doğan bebeklere özel ürettikleri bebek bezi ile dikkat çekiyorlar. Bebekler ve ebeveynler için önemli bir ihtiyaç olan prematüre bebek bezleri; Molfix tarafından ilk ve tek olarak satışa sunuluyor. Molfix'in bu duyarlı ve önemli hareketinden dolayı takdir etmemiz gerektiğini düşünüyorum.

Molfix Prematüre ( erken doğan ) Bebek Bezi / Ürün Özellikleri


Daha önceki haberlerimizde bebek bezlerinin göbek oyuntusuna sahip olmasının öenmli bir özellik olduğundan bahsi etmiştik , Molfix Premature ( erken doğan ) bebek bezi , bebeğiniz için tasarlanmış özel göbek oyuntusuna sahip tek bebek bezidir.

Bebek bezi eğer sıvıyı bebeğinizden uzak tutmaz ise bu pişiklere neden olabilir Molfix'in "Sıvı Kilit Sistemi " ile sıvıyı dışarı sızdırmadan bebek bezinin içine hapsederek bebeğinizin cildinden uzak tutulmasını sağlar, böylece bebeğinizde mutlu bir gün geçirir.

Bebek bezi'nin bantlarının sağlamlığıda önemli konulardan bir tanesidir çünkü anneler bebeklerinin altını kontrol ederken bu yan bantları açıp kapatırlar, eğer bantlar sağlam değilse bir kaç açıp kapamada özelliğini kaybedebilir ; Molfix Premature'nin yumuşak ve sağlam bantları bebeğinizin altını kontrol ederken defalarca açılıp kapanabilir.

Molfix Prematüre ( erken doğan ) Bebek Bezi'nin nefes alabilen tekstil dış yüzeyindeki gözenekler, bebeğinizin cildinin her noktasın da taze ve temiz hava ile buluşmasını ve kuru kalmasını sağlar. Bu sayede bebeğinizin cildi her zaman sağlıklı kalır.


0 yorum on "Molfix Prematüre Bebek Bezi"

Yorum Gönder

iletişim / reklam : info@bebekbezi.org

moda elbise modelleri
 

Bebek Bezi Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by bebek bezi