26 Kasım 2010 Cuma

Evy baby yeni doğan bebek bezi




Evy Baby markası, bebeklerin ve ebeveynlerin tüm ihtiyaçlarını düşünüyor.

Gözlerini dünyaya yeni açan bebeğinizin, en uygun bebek bezi ile mutluluğunu sağlamanız gerek.Onun minik bedenine uyum sağlayacak bebek bezini seçmelisiniz.
Evy baby tarafından yeni doğan bebekler için özel olarak üretilen
"Yeni Doğan" ebatı ile , Evy Baby bebeğinizin ve sizin ihtiyacınız olan her şeyi düşünüyor.


Evy baby yeni doğan bebek bezi,Hoş Geldin Bebek
Evy baby "goşgeldin bebek" bebek bezi kategorisinde, ambalaj'ın sarı renkde olduğunu görüyüroruz. Bu kategoride iki bebek bezi bulunuyor bunlardan bir tanesi "yenidoğan" diğeride "mini". Burada belirtmemiz gereken,bu kategoride yer alan bebek bezlerinde yeni doğmuş bebeklerin ciltlerinin hassasiyeti düşünülerek kimyasal boya malzemeleri kullanılmamasına özen gösterilmesidir.Ayrıca yenidoğan bebek bezlerinde yeni doğmuş bebeklerin sıvı dışkıları düşünülerek özel delikli üst yüzey kullanıldı.





Evy Baby bebek bezi bebeklerin cildi konusunda uzmanlaşan doktorların oluşturduğu Pediatrik Dermatoloji Derneği tarafından test edilmiştir ve içindeki özeş kremin pişiği önlemeye yardımcı olduğu onaylanmıştır bu özelliğe sahip ilk ve tek kremli bebek bezi Evy Baby'dir.









Yeni Doğan: 2-5 Kg / 44 Adet

Evy Baby özel emici üst dokusu sayesinde, yeni doğmuş bebeğinizin dışkısını hızlı bir şekilde alt tabakaya geçmesini sağlıyor. Bebek bezi'nin nefes alması mutlak surette en önemli özelliklerden bir tanesidir, Evy baby bebek bezleri, yumuşak ve pamuksu dış yüzeyi sayesinde bebeğinizin cildinin her daim nefes almasını sağlıyor. Ayrıca koruyucu bariyerleri ve bel lastiği ile her türlü sızıntıyı engelliyor.

2-5 kg arasındaki bebekleriniz için uygun olan ve içinde 44 adet bebek bezi bulunan Evy Baby Yenidoğan sizler ile.

0 yorum on "Evy baby yeni doğan bebek bezi"

Yorum Gönder

iletişim / reklam : info@bebekbezi.org

moda elbise modelleri
 

Bebek Bezi Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by bebek bezi