14 Kasım 2010 Pazar

Bebek Bezi Pastası Nasıl Yapılır


Bir önceki haberimizde bebek bezi pastası hakkında bilgiler vermiş ve bebek bezi pastasında kullanılacak malzemeleri sıralamıştık. Şimdi ise Bebek Bezi Pastası Nasıl Yapılır ; hep birlikte bebek bezi pastasının yapılışını öğreneceğiz.

Bebek Bezi Pastası Nasıl Yapılır ?
Bebek bezi pastası dahilinde kullanacağımız malzemeleri belirleyip hazırladıkdan sonra özen ve belirli bir düzen ile seçilen bebek ürünleri bebek bezi pastasının parçalarını oluşturur.

Bebek bezi pastası malzemeleri nelerdir şu haberde bulabilirsiniz ; bebek bezi pastası .

Bebek Bezi Pastası Nasıl Yapılır ve Görsel Anlatım .



Bebek Bezi Pastası Nasıl Yapılır / Yapılışı ; ( opsiyonel )

  • Bebek bezi pastasında kullanacağmız bezleri rulo yapıyor ve birbirinden ayrılmaması için bantlıyor yada lastikliyoruz.
  • Daha sonra rulo yaptığımız bebek bezlerini en ortadan başlayarak bir pasta gibi aşağıdan yukarı doğru incelecek şekilde dairesel olarak diziyoruz.
  • Bebek bezlerini dizer iken güzel kurdelalar ile bebek bezlerinin etrafını sarabiliriz dediğim gibi bazı noktalar tamamen opsiyonel ve sizin yaratıcılığızna kalmış.
  • Bebek pastanızı iki, üç yada dört katlı yapabilirsiniz . Burada dikkat etmeniz gereken bebek bezlerinin birbirinden ayrılıp dağılmamasını sağlamak. Bunun içinde normal pasta yapımında da kullanılan çubuklar kullanıyoruz bu çubukları en üstden aşağı doğru bebek bezlerinin içersinden geçiyoruz ama bebek bezlerinin zedelemeden yapıyoruz bu işlemi.
  • Bebek bezi pastamız şeklini aldıkdan sonra , gerisi bizim süslemede kullanacağımız malzemeleri dizmemize kalıyor ; elimizde ki malzemeleri güzelce bebek bezi pastamızın çeşitli yerlerine iliştiriyoruz.
  • Bebek pastasının yapılışı tamamen bu kadar, tüm işlemler bittiğinde güzel bir fotoğrafını çekip bebekbezibilgi@gmail.com adresine yollarsınız yapmış olduğunuz bebek pastasını web sayfamızda yayınlayıp diğer anneler ilede paylaşabiliriz.

Bebek bezi pastası nasıl yapılır video ile anlatım ;


0 yorum on "Bebek Bezi Pastası Nasıl Yapılır"

Yorum Gönder

iletişim / reklam : info@bebekbezi.org

moda elbise modelleri
 

Bebek Bezi Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by bebek bezi