26 Kasım 2010 Cuma

Evy baby bebek bezi



Evy baby, ülkemizde satışı sunulan bebek bezi markaları arasında birbirinden değerli ürünleri ile bebeklerin mutluluğunu düşünen önemli markalardan bir tanesi. Evy baby bebek bezi çeşitleri, bebeğinizin ihtiyacına uygun olacak şekilde kategorilere ayrılmış, bebekbezi.org'da Evy baby bebek bezleri hakkında tüm bilgilere ulaşabilirsiniz.

Evy baby bebek bezlerinin en önemli özelliği ; KREMİNİN PİŞİĞİ ÖNLEMEYE YARDIMCI OLDUĞU Pediatrik Dermatoloji Derneği tarafından onaylanan TEK bebek bezi markası olmasıdır.

Evy baby bebek bezlerinin kalitesi hakkında yorum yapmaya başlamadan önce, Evyap gibi yıllara köksalmış bir markanın Evy baby bebek bezlerinin üreticisi olduğunu söylememiz gerekiyor. Evyap, teknolojisini ve deneyimini birleştirerek, bebeklerin ve annelerin mutluluğunu en üst seviyede sağlıyacak birbirinden değerli ürünler sunuyor. Evy baby bebek bezi bir bebek bezinde bulunması gereken tüm özellikleri barındırıyor.

Ayrıca, daimi süreçde yapılan araştırma geliştirme çalışmaları sonucunda Evy Baby ürünleri
bebeklerin ihtiyaçlarına uygun ve pazar dinamiklerine eş güdümlü olarak hem ambalajları hem de farklılaşan ürün özellikleri ile segmente edildi.

0 yorum on "Evy baby bebek bezi"

Yorum Gönder

iletişim / reklam : info@bebekbezi.org

moda elbise modelleri
 

Bebek Bezi Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by bebek bezi