9 Kasım 2010 Salı

Prima Yeni Bebek / Bebek Bezleri



Prima markası , bebek bezi konusunda ürün yelpazesinin genişliğine oldukça önem veriyor bundan dolayı bebeklerin büyüme süreclerine özel bebek bezlerini müşterilerine sunuyor.


"Prima Yeni Bebek, bebeğiniz ne kadar küçük olursa olsun onu güvenli bir
şekilde kavrar."

Prima yeni bebek , bebek bezleri ile ilgili detaylı bilgi ;

Bedenler
  • 1
  • (2 - 5 kg)
  • 2
  • (3 - 6 kg)


Prima Yeni Bebek Yenidoğan bebek bezleri ; geliştirilen bantları ile bebeğiniz ne kadar küçük olur ise olsun onu güvenli bir şekilde kavramaya maksimum derecede olanak sağlar. Ayrıca Prine yeni bebek bebek bezleri , bezin yan taraflarında yer alan esnekleştirilmiş bantları ile tam da yeni doğan bebeklere uygun olarak tasarlanmıştır. Tüm bu olumlu seçenekler bir araya gelince bebeğinizde güvenli bir şekilde yeni dünyayı deneyimlemiş olur. Aynı zamanda bebeğinizin bes kısmını en iyi şekilde sararak güvenli ve rahat olmasını sağlar bunu yapan ise esnek kenarlar ve bantlardır.

Prima Yeni Bebek Yenidoğan bebek bezleri için son olarak şınları eklememiz doğru olaraktır , süper emici yapısı ile bebeğinizin hassas cildini özen ile korur . Bebek bezinin pamuksu yapısı, hava alan özelliği ve ekstra yumuşak dış kısmı sayesinde bebeğinizin cildine rahatlık verir.

0 yorum on "Prima Yeni Bebek / Bebek Bezleri"

Yorum Gönder

iletişim / reklam : info@bebekbezi.org

moda elbise modelleri
 

Bebek Bezi Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by bebek bezi